ΑΝΘΡΩΠΙΝEΣ ΨΥΧΕΣ - ΑΙΩΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Μέρος Α


Ως άνθρωποι είμαστε πολυδιάστατα όντα. 
Η ψυχή μας μπορεί να υπάρχει τώρα στο γήινο επίπεδο αλλά ταυτόχρονα είναι σε θέση να θυμάται πολλές προηγούμενες ζωές. Επειδή ως ψυχή είναι αιώνια έχουμε ταξιδέψει πολλές φορές, μπροστά και πίσω, ανάμεσα ουρανό και γη.
Κατά τη διάρκεια της τραυματικής διαδικασίας της γέννησης, ένα πέπλο πέφτει πάνω σας, προκαλώντας σας να ξεχάσετε τις προηγούμενες ενσαρκώσεις σας, γεγονός το οποίο μπορεί να αρθεί μέσα από την παλινδρόμηση της ζωής. 
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ

Οι ανησυχίες των περισσότερων ανθρώπων για το παρελθόν και το μέλλον σχετίζονται αποκλειστικά με την παρούσα ζωή τους. Καθώς η ενέργεια που αποτελείται η ψυχή δεν καταστρέφεται με το θάνατο, αν συνεχίσουμε και επιλέγουμε να επιστρέψουμε για να ζήσουμε μέσα σε ένα φυσικό σώμα ξανά και ξανά, τότε τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον, είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Μια προσωπική υπόθεση όπου μας οδηγεί σε πολλούς λόγους για να εξερευνήσουμε το παρελθόν, αφού εξερευνώντας τις προηγούμενες ζωές μας, θα μπορούμε να επιλύσουμε αλλά και να θεραπεύσουμε πολλά σύγχρονα προβλήματα μας, όπως συναισθηματικά ζητήματα αφού θα διαθέτουμε ανάλογη κατανόηση για την επούλωση προβλημάτων στις σχέσεις μας, αδικαιολόγητα φυσικά, σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα,, όπως φόβοι και φοβίες, αλλά και δυνατότητα Υπερμάθησης και ανάκτησης γνώσεων.
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Ο θυμός, η θλίψη, η θλίψη, το μίσος και άλλα αρνητικά συναισθήματα που δημιουργήθηκαν από γεγονότα του παρελθόντος μπορεί να φθάσουν στην επιφάνεια του συνειδητού σας μυαλού και να απελευθερωθούν με ασφάλεια, προσφέροντας μόνιμη επούλωση. 
ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
 Οι ανεξήγητοι πόνοι και τα προβλήματα υγείας που σας ενοχλούν και δεν μπορούν να θεραπευτούν μέσω της συμβατικής ιατρικής μπορούν να ανιχνευθούν σε πολλές περιπτώσεις σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Με το να «ξαναζήσετε» τη σκηνή του ατυχήματος ή του θανάτου, μπορείτε να φέρετε τη μνήμη του πόνου στη συνείδηση ​​του νου σας και έτσι να απελευθερώνετε τον πόνο απο μακροχρόνια προβλήματα. 
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ από ΦΟΒΟΥΣ και ΦΟΒΙΕΣ
Οι αιτίες για ανεξήγητους φόβους καθως και αβάσιμες φοβίες μπορούν να αναδυθούν μέσα από μια ανάδρομη στο παρελθόν. Μέσω της αναδρομής μπορούν να φτάσουν  στην επιφάνεια του συνειδητού μυαλού, να αναλυθούν και να απελευθερωθούν γρήγορα. Σύντομα ένας φόβος ή μια φοβία που σας κυνηγούσε για πολλά χρόνια δεν θα υπάρχει πλέον, ή τουλάχιστον δεν θα μπορεί να σας επηρεάσει τόσο πολύ. 
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΧΕΣΗΣ
Η ανάκληση μιας σχέσης ζωής με κάποιον με τον οποίο ασχολείστε τώρα θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τα οποία αρνητικά πρότυπα στη σχέση υπάρχουν. Θα καταλάβετε από πού προέρχονται οι σχέσεις αγάπης-μίσους επιτρέποντάς σας ακόμα να σπάσετε ή να θεραπεύσετε αρνητικές επιρροές . 
ΥΠΕΡΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ
Με τη διερεύνηση μιας ζωής στο παρελθόν, όχι μόνο θα θυμάστε ότι η ενσάρκωση, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις, θυμάστε ή αποκαταστήσετε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά, ταλέντα και δεξιότητες που είχατε. Για παράδειγμα, εάν ήσαστε θεραπευτής που χρησιμοποιεί βότανα σε μια προηγούμενη ζωή, θα είστε σε θέση να αναζωογονήσετε μερικές από τις γνώσεις σας για τα βότανα. 



Στο Β' Μέρος συνεχίζεται με ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΨΥΧΗ και  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ


Όταν ο Άγιος Αντώνιος ο Μέγας δίδαξε στον Άγιο Ευάγριο του Πόντου τα θανάσιμα αμαρτήματα, ο αριθμός τους ήταν οκτώ. Ωστόσο, καθώς οι διδαχές...

Σελίδες